Is vruchtensap gezond voor kinderen?

Biologisch productsap wordt al heel lang door voogden gezien als een goede beslissingsdrank. Het heeft niet alle onnatuurlijke elementen van gekruide dranken met biologische producten en frisdrank. Het is ook door familiespecialisten gesuggereerd als een goede bron van calcium, voedingsstof C en verschillende supplementen. In een tijd waarin kinderen zelden de aanbevolen dagelijkse waardering voor bladgroenten krijgen, kan sap een goede methode lijken om uw kinderen in ieder geval te helpen een paar porties van iets voedzaams te krijgen.

Maar als de dingen zijn wat ze zijn, is sap van biologische producten misschien niet zo handig.

Vrij recent heeft de American Academy of Pediatrics (AAP) een waarschuwing gegeven over biologisch productsap en het misbruik ervan in de kindergeneeskunde. De grote zorg van de AAP was dat specialisten alleen maar aan de voordelen dachten en niet aan de waarschijnlijke problemen ermee. De rapporten zeggen dat bewakers zouden moeten weten dat sap niet zonder problemen is, en bewakers zouden moeten weten.

Al met al, wat is de grote, ongewenste afspraak over sap? Alles bij elkaar genomen drinken kinderen er bijvoorbeeld te veel van – wat geen enkele ouder zou moeten schokken, aangezien kinderen er dol op zijn! Het AAP-rapport zegt dat terwijl jongeren onder de 12 jaar slechts 18% van de volledige bevolking uitmaken, ze 28% van alle natuurlijke productsappen in de VS verslinden (alles bij elkaar genomen, dat is ongeveer 9 gallons voor elk individu dat consequent wordt doorgebrand .)

Vanuit een gezond perspectief hebben sappen van biologische producten, met name gecondenseerd sap van natuurlijke producten, alle suiker van pop, maar zonder het voedingsvoordeel van een volledig natuurlijk product. De AAP stelt dat zakelijk biologisch productsap geen voedingsvoordeel of voordelen biedt ten opzichte van het hele biologische product.

Overmatig gebruik van sap van biologische producten kan een factor zijn bij gebitsproblemen en maaggerelateerde problemen zoals losheid van de darmen en gasvorming – en zou geen voedselbron moeten zijn bij een jongere met de loop of gebrek aan hydratatie vanwege een aandoening. Als zodanig is het adviseren van kinderen met koorts en griep om kopjes sap te drinken om vitamine C te krijgen en gehydrateerd te blijven misschien niet het meest ideale alternatief.

In bepaalde gezinnen die geen toegang hebben tot legitieme voedingsbronnen, heeft het uitbreiden van sap van natuurlijke producten geleid tot een toename van de honger, omdat jongeren het graag drinken boven het verbranden van echt voedsel.

Hoewel de informatie discutabel is, hebben enkele onderzoeken een verband gevonden tussen het drinken van sap en het gewicht bij jongeren. (Bijna zeker heeft het te maken met het overweldigende gebruik van suikers die worden gegeten in het standaard Amerikaanse dieet, dat in het algemeen geraffineerde granen en zoete dranken herinnert.)

Al met al, wat verwacht een ouder van sap-koesterende kinderen te doen met de realiteit dat sap niet vast is als het wordt doorgebrand, alleen met enige terughoudendheid?

Hier zijn een paar belangrijke tips:

In plaats van sappen van natuurlijke producten te drinken als bron van voedingsstof C en calcium, zouden verzorgers volledige biologische producten voor hun kinderen moeten kiezen.

In het geval dat het een normale bron van hydratatie is geworden, kunnen bewakers zonder veel moeite de hoeveelheid sap die wordt verslonden verminderen door water aan de kinderbeker toe te voegen.

Als voogden voedingsstof C moeten opbouwen bij kinderen met verkoudheid en griepachtige indicaties, kan water met een eersteklas kauwbare voedingsstof C-verbetering nuttiger zijn dan het gebruik van zoete persing door de jongere te vergroten.

Denk erover na om een ​​gezin te worden dat sappen. Met een kleine onderneming kan uw gezin een productieve sapcentrifuge terugkrijgen die u gebruikt om uw eigen stevige, normale mixdrankjes te maken van zowel hele groenten als biologische producten. Knijpen is een buitengewone methode om een ​​grotere hoeveelheid van uw dagelijkse aanbevolen voordelen van deze belangrijke voedselvariëteiten te krijgen, in het comfort van een verfrissing die net zo zoet kan zijn als een sapdoos, maar meer gezonde inhoud biedt.

Tot slot, wat u ook doet, vermijd “dranken met natuurlijke productensap” of “mixdrank met sap van natuurlijke producten” die bijna geen echt sap bevatten en voor het grootste deel suikers en vulstoffen bevatten.

Is biologisch productsap stevig voor jongeren? Met enige terughoudendheid is het misschien niet destructief, maar aangezien de bezorgdheid van de American Academy of Pediatrics is verschenen, is sap van natuurlijke producten niet solide in de hoeveelheden die veel Amerikaanse kinderen drinken. Hoewel biologisch productsap mogelijk een portie biologisch product in de eetroutine van uw kind kan overwegen, zou de persoon in kwestie gezonder worden om gewoon een volledig biologisch product te eten. Op deze manier is het zaak om de geperste sinaasappel neer te leggen en een sinaasappel te pakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.